Novi Sad
21.04.2016.
11:14 > 08:01
JKP "Put", Institut za onkologiju Vojvodine, Institut za kardiovaskularne bolesti, te Viša poslovna škola i Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika, ustanove su i organi vlasti koje su proteklih godina tužili novosadski uzbunjivači.
  • Zora

    21.04.2016 11:27
    Država
    Strašno je šta doživljavaju uzbunjivači! Novosadska vlast se posebno brutalno obračunava sa uzbunjivačima! Da li je moguće da država ne može (ili neće) da zaštite ove ljude? Sudski sporovi traju više od tri godine, tužilaštvo ne reaguje! Otkazi, zlostavljanje od kolega i stranačkih direktora, oboljevanje i šta dalje reći. Ni samoubistva dve mobingovane radnice nisu pokrenula reakciju države, a posebno izvršne i sudske vlasti! Borba protiv korupcije je samo mrtvo slovo na papiru i prazne reči za dnevnopolitičku upotrebu!
  • Verni radnik

    21.04.2016 11:02
    Biti cinkaros kosta pogledajte Snoudena.
  • Walter

    21.04.2016 10:12
    dr Šipovac
    dr Šipovac nije u DSS kako piše u tekstu, već je aktivan u Samostalnom DSS koji vodi Andreja Mladenović. Samostalni DSS ide na izbore u koaliciji sa SNS.
  • putar

    21.04.2016 09:26
    isto je i sad
    U Putu je nastavljeno istim tempom posle onih i kad je bio direktor sps kupovinom putni;kih vozila i drugih mahinacija,pa ga je gradonačelnik sklonio, a isti sad tužio preduzeće za razliku plata mister Kradić.Ovaj u odlasku direktor još gore radi od onih žutih zajedno sa svojim saradnicima koji su zaposleni na određeno i oni su najpotrebniji u preduzeću na rukovodećim mestima ih ima 15 a drugih 16 možeš nazvati nekom radnicima plaćenih u nekom minimalnom iznosu, pa toliko imaju i volju za rad, nisu kao kod privatnika prijavljeni na minimalac a dobijaju na crno keš.No vratimo se korupciji u preduzeće, ugovaraju se poslovi održavanja puteva sa preduzećima koja nemaju proizvodnju asfalta pa ta preduzeća iznajmljuju druga preduzeća da ugrađuju asfalt ili prodaju rashodovanih sredstava preduzeća koja nisu plaćena kao ni utovar tih sredstava transport 100 km do mesta istovara, transport mašine da istovari sredstva, isstovar sredstava vraćanje mašina za istovar i to sve kad put nije imao resurse za rad za čega je osnovan. Svi ćute, svi znaju i nadležni organi ali izbori su ljudi.Oni koji progovore su šikanirani čak i kolega koji se pominje u tekstu smanjiki mu platu,Sa ovakvim rukovodstvima put je uskoro u stečaju
  • Vlada

    21.04.2016 09:00
    ---
    Mnogi od nas se pitamo ima li kraja dnu. Odgovor je da, dok god dišemo i postojimo, možemo da propadamo i degradiramo moral, etiku, ekonomiju i društvo. Dakle, dna nema dok postojimo i zato se ne vredi predavati u borbi protiv korupcije koja razara život. Na isti način ali mnogo teže možemo da unapredimo taj isti život koji životarimo. No pasaran!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna